Zárnyitás 0-24 Szeged

06 70 4159575

Zárnyitás, akár fél órán belül Szegeden.

Mielőtt szerelőt hívna...

Gyakran előforduló hibák: 

Az ügyfél egyszerre több szerelőt is hív a helyszínre. Ne tegye, döntsön egy szám mellett és várjon. Ne fizessen kettő esetleg három kiszállási díjjat. 

Mindig jól nézzük meg, hogy megfelelő kulcsot próbálunk az adott zárba. Az esetek 30-40 százalékában előfordul, hogy az ügyfél saját kulcsával nyitom ki az ajtót. 

Valaki rosszul van az ingatlanban.

 Felhívunk egy szerelőt és azt mondja 20-30 perc és érkezik, ne kezdjen telefonálgatni annak reményében, hogy valaki a közelben kószál és kiér 10 perc alatt, mert aki kiérne 20 percen belül, elhívják egy másik munkára, már ő sem fog kiérni rövid időn belül.

A vevő saját maga vásárolja meg a felszerelni vagy cserélni kívánt zárakat, alkatrészeket, azt gondolva, hogy a szerelő többszörös áron értékesíti. Esetek nagy részében mindősithetetlen termékekkel találkozom, vagy a házituning konstrukció - az éppen előttem álló ajtó és a vásárolt termék még magas mérnöki tervezéssel sem egyeztethető össze. 

Illetve, visszatérve (az extrém vásárló, vagy a legextrémebb vonal képviselői által) 'innen leszerelem, majd oda felszerelem' hevederzár szerelésre - a felszerelni kívánt anyagok és rögzítő eszközök hiányában ez meghiúsul. 

Az előre vásárolt termékek alkalmatlansága miatt az eddigi anyagi ráfordítás a szerelő által kínált termék árával + a szerelő munkadíjával és kiszállási díjával emelkedik és nem utolsó sorban, ha nagyon rosszul sikerül a választás, aki hívta a szerelőt ismét morcosan néz, mert a szemeteszsák dagad a drága hulladéktól. 

Albérlő kizárása az ingóságaiból: Ez egy nehéz és vitás eset főleg, ha nincs a bérlő és bérbeadó között szerződés. Legtöbb szerelő azonnal nemet mond. Amennyiben az albérlőnek a holmija a lakásban van és önkényesen zárat cserélünk a bérlő felnyittathatja, mivel a bérlőt  korlátozás nélkül megilleti a birtoklási jog és a birtokvédelem. 

 

Biztonsági ajtók nyitása.

Kilincsemelős zárszerkezetek nyitása. Azt érezzük, hogy a kulcs elfordul nyitja a zárat, de a kilincset nem lehet lenyomni. Apró ám erőteljes mozdulattal kell a kilincset ütögetni vigyázzva, hogy ne törjön el, ha bejutottunk várjuk meg a szerelőt a zárszerkezetet mindenképpen cserélni kell.

Szintén hasonló eset, de a kilincs mozdul. Itt nincs mit tenni. Várjuk meg a szerelőt. A nyitáskor a lehető legfinomabb módszerekkel nyitom az ajtót, hogy az ajtó ne sérüljön.

Vannak esetek, mikor bent marad a kulcs a zárban belülről. Ne próbáljuk vállal és egyébb desktruktív módszerekkel az ajtót nyitásra bírni. Ennek a következménye, akár 20-30 ezres költséggel párosulhat. Ezek az esetek egyszerű módszerrel nyithatóak. Jó esetben tíz ezres nagyság rend alatt megoldható. 

Amikor a szerelőre nem tudunk várni.

Egyszerű 15 ezer forintos nyitás helyett, teljes zár-zárszerkezet csere, ajtó erősítéssel 40 ezerért.

Tisztelt Ügyfelek! 

A roncsolásmentes nyitás ára záranként 20 000 Ft -tól. 

Szolgáltatási díj 15000 Ft-tól.