Okos zár ABUS

Home Tec Pro

A Bluetooth® családdal a HomeTec Pro okossá válik!

A már ismert ajtónyitási funkciók mellett, mint például a bejárati ajtó nyitása billentyűzettel vagy a távirányító segítségével, most már egy alkalmazás segítségével is kinyithatja otthona ajtaját. Az ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően pedig még önállóbb és szabadabb lehet.

  • kényelmesen nyissa ki az ajtót az alkalmazás vagy az ujjlenyomat-olvasó segítségével

  • Wi-Fi bridge: nyitás és zárás bárhonnan

A bejárati ajtók most kényelmesen bárhonnan kinyithatók az alkalmazáson és az okostelefonon keresztül. A távirányító továbbra is elérhető, és ennél a verziónál Bluetooth® kapcsolaton keresztül működik. Az ujjlenyomat-olvasóval mostantól nyithatja és zárhatja az ajtót Ezen felül kínálunk egy Wi-Fi bridge-et, amivel a vétel biztonságos marad.


Maximális biztonság

Az AES-128 bites titkosítással a HomeTec Pro család megfelel a legmagasabb* biztonsági előírásoknak: Ön dönti el, ki kap hozzáférést. Az okostelefon, a motoros egység és az összes tartozék közötti adatátvitelt egy általunk kifejlesztett egyedi biztonsági protokoll is védi.

További biztonsági funkcióként ott az ABUS Keycard. Használja az egyedi QR -kódot és legyen Ön a jogosult rendszergazda.


Árak: HomeTec Pro Bluetooth motoros egység CFA 3100 fehér vagy ezüst színben : 72500 Ft

Vezeték nélküli billentyűzet CFT 3100: 53000 Ft

Távirányitó CFF3100 S: 20000 Ft

Ujjlenyomat olvasó 89 000 Ft

Szerelés Költsége eltérő. Helyszíni felmérést követően tudok pontosabb árat mondani.